Jak usunąć moje konto użytkownika w Bit2Me?

Zmodyfikowano dnia pon, 17 Sie o 12:10 PO POŁUDNIU

Po złożeniu wniosku o usunięcie konta, nastąpi zamknięcie konta, co zakończy relację biznesową z Bit2Me. Oznacza to, że nie będziesz mieć do niego ponownie dostępu. Dlatego ważne jest, aby przed złożeniem wniosku wykonać następujące kroki:


Przed złożeniem wniosku o usunięcie: 

  1. Wypłać wszystkie środki z konta, pozostawiając saldo 0. Nie będziemy mogli zrealizować Twojego wniosku, jeśli na koncie znajdują się środki:
  2. Pobierz historię aktywności i transakcji za wszystkie lata, w których działałeś: Jak wyeksportować całą aktywność w Bit2Me?


Wniosek o usunięcie konta:

Aby usunąć konto w Bit2Me, wyślij nam swoje zgłoszenie na adres verifications@bit2me.com lub klikając tutaj, podając w temacie: Wniosek o usunięcie konta.


Ważne

  • Usunięcie konta zostanie przetworzone w ciągu 15 dni od daty złożenia wniosku.
  • Jeśli w przyszłości zechcesz ponownie korzystać z konta, będziesz musiał/a złożyć wniosek o jego aktywację, pisząc na adres verifications@bit2me.com.
  • Wniosek o usunięcie konta nie uniemożliwia przekazywania danych z niego władzom i instytucjom publicznym, które tego wymagają.

Powiązane artykuły:

Jak zażądać usunięcia moich danych w Bit2Me?
Jak wypisać się z newslettera Bit2Me? 



Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Daj nam znać, jak możemy ulepszyć ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód
Wymagana weryfikacja captcha.

Wysłano opinię

Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł