Jak zamknąć konto użytkownika w Bit2Me?

Zmodyfikowano dnia wt, 1 Wrz o 12:09 PO POŁUDNIU

Gdy poprosisz o usunięcie konta, nastąpi jego zamknięcie, co oznacza zakończenie relacji biznesowej z Bit2Me. Skutkuje to tym, że nie będziesz już mieć do niego dostępu. Dlatego ważne jest, aby przed złożeniem wniosku wykonać następujące kroki:


Przed złożeniem wniosku o zamknięcie konta: 

  1. Wypłać wszystkie środki ze swojego konta, pozostawiając saldo równe 0. Nie będziemy mogli zrealizować Twojego wniosku, jeśli na koncie znajdują się jakiekolwiek środki:
  2. Pobierz historię aktywności i transakcji za wszystkie lata, w których dokonywałeś operacji: Jak wyeksportować całą aktywność w Bit2Me?

Wniosek o zamknięcie konta:

Aby zamknąć swoje konto w Bit2Me, wyślij nam swój wniosek, klikając TUTAJ.


Ważne

  • Zamknięcie konta zostanie przetworzone w ciągu 15 dni od złożenia wniosku.
  • Jeśli w przyszłości zechcesz ponownie korzystać ze swojego konta, wystarczy, że złożysz wniosek o reaktywację, otwierając Zgłoszenie.
  • Wniosek o zamknięcie konta nie uniemożliwia przekazania jego danych organom władzy i instytucjom publicznym, które tego wymagają.

Powiązane artykuły:

Jak złożyć wniosek o usunięcie moich danych w Bit2Me?
Jak wypisać się z Newslettera Bit2Me? 



Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Daj nam znać, jak możemy ulepszyć ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód
Wymagana weryfikacja captcha.

Wysłano opinię

Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł