Usunięcie karty Bit2Me Card jest działaniem trwałym i nieodwracalnym. Po usunięciu karta stanie się bezużyteczna na zawsze i nie będzie mogła zostać reaktywowana w żadnych okolicznościach.
Upewnij się, że na pewno chcesz ją usunąć, zanim przejdziesz dalej.
Kroki do usunięcia karty Bit2Me Card z aplikacji lub strony internetowej
Jeśli po rozważeniu powyższych punktów nadal chcesz usunąć swoją kartę, oto kroki, które należy podjąć:
Zaloguj się do swojego konta Bit2Me i przejdź do sekcji Karta. Wybierz kartę (Fizyczną lub Wirtualną), którą chcesz usunąć.
W dolnej części obrazu Twojej karty naciśnij przycisk Opcje.
Na następnym ekranie wybierz przycisk Usuń.
Najpierw otrzymasz 6-cyfrowy kod SMS-em od Pecunia, naszego dostawcy kart (lub, jeśli masz włączone powiadomienia Push, kod pojawi się bezpośrednio na ekranie). Wprowadź ten kod, aby kontynuować.
Następnie system poprosi Cię o wprowadzenie Twojego osobistego kodu PIN (kodu bezpieczeństwa, który utworzyłeś do dokonywania zakupów online).
Aby zakończyć proces, naciśnij po raz ostatni przycisk Usuń. Twoja karta zostanie usunięta natychmiastowo i trwale.
- Nie można usunąć karty Bit2Me Card, która ma oczekujące transakcje.
- Nawet jeśli Twoja karta Bit2Me Card zostanie usunięta, nadal możesz sprawdzać transakcje, które nią wykonałeś.
- Jeśli nie aktywujesz powiadomień Push, nadal będziesz otrzymywać swój kod weryfikacyjny SMS-em od Pecunia, tak jak dotychczas.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł