Usunięcie karty Bit2Me Card jest działaniem trwałym i nieodwracalnym. Po usunięciu karta stanie się na zawsze nieaktywna i nie będzie mogła zostać reaktywowana w żadnych okolicznościach.
Upewnij się, że naprawdę chcesz ją usunąć przed kontynuowaniem procesu.
Kroki w celu usunięcia karty Bit2Me z aplikacji lub strony internetowej
Jeśli po rozważeniu powyższych punktów nadal chcesz usunąć swoją kartę, oto kroki, które należy wykonać:
Zaloguj się do swojego konta Bit2Me i przejdź do sekcji Karty. Wybierz kartę (Fizyczną lub Wirtualną), którą chcesz usunąć.
Na dole obrazu karty naciśnij przycisk Opcje.
Na następnym ekranie wybierz przycisk Usuń.
Najpierw otrzymasz 6-cyfrowy kod SMS-em od Pecunia, naszego dostawcy kart (lub, jeśli masz aktywne powiadomienia Push, kod pojawi się bezpośrednio na ekranie). Wprowadź ten kod, aby kontynuować.
Następnie system poprosi Cię o wprowadzenie Twojego osobistego kodu PIN (kodu bezpieczeństwa, który kiedyś utworzyłeś, aby móc dokonywać zakupów online).
Aby zakończyć proces, naciśnij po raz ostatni przycisk Usuń. Twoja karta zostanie usunięta natychmiastowo i trwale.
- Nie można usunąć karty Bit2Me Card, która ma nierozliczone transakcje.
- Mimo że Twoja karta Bit2Me Card została usunięta, możesz nadal sprawdzać historię transakcji, które nią wykonałeś.
- Jeśli nie aktywujesz powiadomień Push, nadal będziesz otrzymywać kod weryfikacyjny SMS-em od Pecunia, tak jak dotychczas.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł