Usunięcie karty Bit2Me Card jest czynnością trwałą i nieodwracalną. Po usunięciu karta przestanie działać na zawsze i nie będzie można jej ponownie aktywować w żadnych okolicznościach.
Upewnij się, że na pewno chcesz ją usunąć, zanim przejdziesz do kolejnych kroków.
Kroki do usunięcia karty Bit2Me Card w aplikacji lub przez stronę WWW
Jeśli po przeanalizowaniu powyższych informacji nadal chcesz usunąć swoją kartę, postępuj zgodnie z poniższymi krokami:
Zaloguj się na swoje konto Bit2Me i przejdź do sekcji Card. Wybierz kartę (Fizyczną lub Wirtualną), którą chcesz usunąć.
Pod wizerunkiem swojej karty naciśnij przycisk Opcje.
Na kolejnym ekranie wybierz przycisk Usuń.
Najpierw otrzymasz 6-cyfrowy kod SMS-em od Pecunia, naszego dostawcy kart (lub, jeśli masz włączone powiadomienia Push, kod pojawi się bezpośrednio na ekranie). Wprowadź ten kod, aby kontynuować.
Następnie system poprosi Cię o wprowadzenie Twojego osobistego klucza cyfrowego (kodu bezpieczeństwa). Jest to kod utworzony wcześniej do zatwierdzania zakupów przez internet.
Aby zakończyć procedurę, naciśnij po raz ostatni przycisk Usuń. Twoja karta zostanie usunięta w sposób natychmiastowy i trwały.
- Nie można usunąć karty Bit2Me Card, na której znajdują się transakcje oczekujące na rozliczenie.
- Nawet po usunięciu karty Bit2Me Card możesz w dalszym ciągu sprawdzać zrealizowane na niej transakcje.
- Jeśli nie włączysz powiadomień Push, kod weryfikacyjny nadal będziesz otrzymywać w SMS-ie od Pecunia, tak jak dotychczas.
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł